Thursday, March 5, 2009

05.03.2009. Trebinje – Povodom učestalih pritužbi građana Trebinja da na parking prostoru ispred Opšte bolnice ima sve manje reda,a sve više nesavjesnih vozača,naša foto ekipa je izašla na teren i slika koju su zabilježili govori više od riječi. Parking prostor su sa obadvije strane okupirali vozači koji kao da nikada nisu polagali vozački ispit i saobraćajne testove. Kako nam je objasnio jedan od onih “zarobljenih” vozača,ovakva slika može se vidjeti svakodnevno u toku radnog vremena.
“Često dolazim,jer imam bolesnog oca koga moram voziti na preglede i mogu samo da kažem da je sramota za ovaj grad da ljudi koji su bolesni moraju čekati i po šezdesetak minuta da se nesavjesni vozač pojavi i ukloni svoj automobil,kako bi se moglo proći.Pitam se šta radi policija po ovom pitanju,kada je svaki dan pred bolnicom ista slika”,kaže Stojan iz Bileće.
Da li će policija nešto uraditi i riješiti problem nepropisnog parkiranja ispred Opšte bolnice ostaje da se vidi. U međuvremenu,vozačima koji krenu u bolnicu preporučujemo da se naoružaju strpljenjem i sendvičima,ako kojim slučajem zateknu svoga četvorotočkaša zagrađenim nekim drugim automobilom.
T.D.

No comments: